070-730 45 95 info@lokalstyling.se

Om Lokalstyling

Vår starka sida är att skapa en visuell miljö som potentiella hyresgäster kan föreställa sig, som passar deras verksamhet.
Lokalstyling arbetar för att skapa ett bättre visuellt första intryck för olika typer av lokaler.

Välkommen till oss!

Offert Lokalstyling

Att skapa en visuell förståelse för vilka möjligheter lokaler har

Vi tänker NYTT – där många ofta är rätt konservativa.

Vi tydliggör för den tänkta målgruppen oavsett vad det är för typ av byggnad. Vår starka sida är att skapa en visuell miljö som potentiella hyresgäster kan föreställa sig, som passar deras verksamhet, medarbetare och dess kunder.

Lokalstyling arbetar för att skapa ett bättre visuellt första intryck för olika typer av lokaler.

Här finns vi

Lokalstyling arbetar främst i Stockholm/Mälardalen och vi har god kapacitet att ta oss an många olika projekt. Avsikten är att bli rikstäckande under 2030, genom egna kontor eller via franchising.

Varför?

Ett första intryck avgör om en potentiell intresserad part klickar på din annons eller klickar bort direkt.

Lokalstyling arbetar för tydlig kommunikation och att skapa en visuell förståelse för vilka möjligheter lokaler har och hur lokalen kan komma att se ut. Detta görs genom att överblicka varje rum för rätt ändamål innan rätt bilder tas.

Vi brinner för att skapa en effektiv och trevlig arbetsmiljö av tomma och tråkiga lokaler och du kan snabbt tjäna in priset för användning av våra tjänster genom snabbare uthyrning – till rätt hyresnivå.

Historia

Vi startade redan 2006, då främst i egna fastigheter, med bra resultat. Under tiden har vi växt, mognat och utvecklats i takt med marknaden. Det kommer vi att fortsätta göra. Vi ligger i den absoluta framkanten i branschen.

Ständig utveckling och förändring är numera helt normalt. Vi ser fram emot att se vart de närmaste åren tar oss och vi hoppas att du vill följa med oss på resan.

Focus